sobota, 14. mája 2011

Rybia nátierka s cottage cheesom

     - chutná nátierka pripravená rýchlosťou blesku

Prísady:
* 170g sleďové filety v rajčinovej omáčke
* 2 vajcia uvarené na tvrdo
* 100g cottage cheese
* 3 trojuholníky taveného smotanového syra
* 1 malá cibuľa /prípadne 1-2 mladé cibuľky /
* vegeta

Postup:
1. rybičky /aj s omáčkou/ rozmixujeme ponorným mixérom spolu s cottage cheesom a trojuholníkovým syrom
2.a už iba primiešame vareškou uvarené vajíčka nastrúhané na mrkvovom struháku a cibuľu nakrájanú na drobúčko
3. dochutíme vegetou a hotovo :D
4. prajem dobrú chuť

2 komentáre:

  1. Vyzerá veľmi dobre, pôžem použiť aj iné rybky?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem Ivka, samozrejme môžeš použiť i iné, ja som chcela takú odľahčenejšiu verziu /bez oleja/ ale akosi som zabudla kúpiť rybky vo vlastnej šťave, tak som použila tie v paradajkovej omáčke a v pohode, bola chutná.

    OdpovedaťOdstrániť