sobota 28. mája 2011

Tuniakové cestoviny s fazuľou

     Viem, zverejňujem v poslednom čase skôr iba sladké koláčiky. Nie, že by som nevarila - varím,  len momentálne menej, počas týždňa je varenie skôr na mojej mamine a ja sa len tak "motám" okolo. Tak si to vynahradzujem počas víkendov - resp. soboty sú moje :D . Tak tieto cestovinky sú taká klasická sobotňajšia rýchlovka, keď  treba poupratovať celý dom, oprať zo desať práčok prádla a medzitým na Vás 10x zakričia deti, že nevedia niečo nájsť - prípadne Vy hľadáte ich :DD

Jogurtovo - banánový " cheesecake "

   .... "cheesecake" v úvodzovkách, pretože po nejakom syre, mascarpone, tvarohu  tu nie je ani chýru ani slychu :D - pripomína iba vzhľadovo a kupodivu i chuťovo. Namiesto už spomínaných surovín obsahuje tento  koláčisko biely jogurt a samozrejme banány :D.
 Som dávno nerobila nič banánového však ? - :D, takže bolo už na čase. Ako vždy -  malé priniesli zo školy dva menované /u nás problémové ovocie na zjedenie/ - dokúpila som ešte jeden  banán, chvíľu blúmala čo s tým  a vymyslela  po otvorení chladničky a následného zahliadnutia  bieleho jogurtu koláčik, ktorý maximálne splnil moju predstavu.