piatok 18. februára 2011

Moji zlatí čitatelia ....

    Mám veľmi máličko času,  ... ale aspoň v krátkosti by som Vás chcela poprosiť o chvíľku strpenia s mojimi novými príspevkami. Keďže sa s dcérkami sťahujem, budem mať trošku menej času s pridávaním nových, kým sa zabývame a zakúpim si aspoň aký-taký provizórny  fotoaparát, lebo som zostala bez neho.  Na svoj blog, ktorý je moje také ďalšie maličké dieťa  určite nezabudnem a čoskoro ma máte opäť tu. Už teraz sa teším.
Ďakujem Vám za pochopenie a nech sa Vám spolu so mnou krásne pečie a varí i naďalej.  Mám Vás všetkých veľmi rada.

15 komentárov:

  1. Martinko budu se těšit a ať všechno zvládnete.
    Jindra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Matka tak drzim palce nech ste cim skor nastahovani a nech sa vam krasne byva v novom. A potom sup sup opat zasobovat tento tvoj uteseny blog fajnovymi receptikmi. No a dnes som robila fanky podla tvojho receptiku a su SUPERNE len sa po nich zaprasilo :-) . Dakujem a prijemny vecer. Pa L.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Maťka veď vieš čo je pre teba dobré a ostatné počká , určite neutečie a aspoň budem mať čas poskúšať receptíky čo si tu popridávala, lebo ja nestíham tvoje tempo:)))Prajem ti všetko dobré a nech sa vám dobre býva v novom bývaničku:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Matka,drzim ti teda silno palceky,nech su starosti rychlo za tebou,a aby ste sa pekne zabyvali..tesim sa na tvoje inspiracie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. My sme sa sťahovali pred mesiacom, takže mám v živej pamäti aké to je, a ešte dnes idem makať, kedže nemáme niektoré veci dotiahnuté. Želám pevné nervy. Dovolím si povedať za všetkých tvojich blokových kamarátov, že všetci na teba radi budeme čakať. Želám všetko dobré a posielam pozitívnu energiu k tebe. V živote sa snažím riadiť týmto heslom: Všetko zvládneš keď si budeš veriť že to zvládneš, zvládneš všetko čo chceš.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zelam ti, aby s tym stahovanim bolo co najmenej stresu a tesim sa na dalsie recepty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Martinko budu se těšit, ať všechno dobře zvládnete.
    Jindra

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na dobré recepty si člověk rád počká! Přeji, ať se v novém místě dobře bydlí!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ak by si potrebovala dve pomocné ruky daj vedieť ;). Teším sa na návrat.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Martinka,zo srdca ti želám,,aby si túto novú situáciu zvladla najlepšie ako sa len dá,držím ti palce,a ako písala Ivanka,všetci na teba radi počkáme.Marta

    OdpovedaťOdstrániť
  11. práve som objavila tvoj blog a uz sa neviem dockat kedy vyskusam jeden z tvojich receptov, mam 18 rokov no rada peciem, som jednoznacne nova citatelka tvojho blogu :)

    http://fashionsmiley.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Přeji vám, ať se vám v novém místě dobře bydlí a moc se těším na další pokračování blogu. Ale aspoň budu mít díky vaší malé nucené přestávce čas vyzkoušet některé vaše perfektní recepty, protože tempo jejich přidávání bylo až dosud skoro vražedné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Maťka prajem vám nech ste čím skôr nasťahovaní a nech sa vám v novom príbytku dobre býva. Budem sa tešiť na tvoje budúce príspevočky, jasné, že si počkááám:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ďakujem Vám všetkým za krásne komentáriky.

    OdpovedaťOdstrániť