tag:blogger.com,1999:blog-711609233142568929.post6289481376351159827..comments2023-12-19T18:52:10.472+01:00Comments on .. z lásky k vareniu ...: Zemiakové knedlíky so skaramelizovanou cibuľouMartinahttp://www.blogger.com/profile/00673281903802702471noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-711609233142568929.post-54958315589202296062011-06-25T22:31:33.222+02:002011-06-25T22:31:33.222+02:00Ahoj Martinka. to je ok a ďakujem za odpoveď. jedl...Ahoj Martinka. to je ok a ďakujem za odpoveď. jedlo som robila, kapustu podľa seba a môžem povedať, veľmi nám to chutilo. ja som teraz doma na PN asi 2 týždeň, tak mám kopec času skúšať recepty, a teda preferujem Tvoje.rada by som takto pokračovala ďalej, skúšala a skúšala, lebo PNkovať budem od augusta dlhšie, lež neviem si to tak úplne predstaviť, keďže budem mať nohu v sadre-idem totiž na operáciu členka a mám úplnú hrôzu z toho, ako budem minimálne 6 týždňov imobilná...tak aby Ti to s tým časom lepšie vychádzalo. zatiaľ pa, M.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-711609233142568929.post-79103663788009005062011-06-25T19:12:15.493+02:002011-06-25T19:12:15.493+02:00Michaelka, ospravedlňujem sa, že neskoro odpovedám...Michaelka, ospravedlňujem sa, že neskoro odpovedám, posledné 2 týždne nejak nič nestíham :(, ... a kapustu robím úplne klasicky, niekedy si nechám skaramelizovať cukor a kapustu udusím na ňom /to skôr u červenej kapusty/- to je taká klasika .... a bielu mám najradšej ako robí moja mamina, udusím cibuľu, pridám nakrájanú kapustu, posolím, posypem celou rascou, udusím a nakoniec dochutím cukrom a octom. Do hotovej pridám slabučkú zátrepku z vody a hladkej múky, nechám prevrieť a to je všetko.Martinahttps://www.blogger.com/profile/00673281903802702471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-711609233142568929.post-87134122878172974282011-06-21T12:48:16.997+02:002011-06-21T12:48:16.997+02:00Martinka, ak to nie je tajomstvo šéfkuchára, ako z...Martinka, ak to nie je tajomstvo šéfkuchára, ako zvykneš robievať dusenú kapustu? tu vyzerá tá Tvoja moc dobre...Ďakujem, MichaelaAnonymousnoreply@blogger.com